Meerjarenonderhoudsplannen en -abonnementen
Een groot aantal schildersbedrijven en onderhoudsbedrijven biedt meerjarige onderhoudsabonnementen aan. Daarbij worden de kosten maandelijks gespreid en staan de schilderwerken en onderhoudswerken bij voorbaat al jarenlang vooruit op de agenda. Niet alleen interessant voor particuliere woningbezitters, maar ook voor een Vereniging van Eigenaren. Vraag naar de mogelijkheden bij het OnderhoudNL Garantie-bedrijf.

OnderhoudNL Garantie heeft een samenwerkingsverband met Planbuilding.

> Planbuilding

Of u bij het inschakelen van een OnderhoudNL Garantie-bedrijf duurder uit bent? 
Nee, waarschijnlijk bent u per saldo zelfs voordeliger uit, omdat het OnderhoudNL Garantie-bedrijf staat voor een duurzamer resultaat. Met andere woorden: kiezen voor een schildersbedrijf, glaszetter of onderhoudsbedrijf dat deelneemt aan OnderhoudNL Garantie is een renderende investering. Zo`n schilder, glaszetter of onderhoudsspecialist is uw vertrouwen meer dan waard.

 

Verbinden en Samenwerken Platform  biedt organisaties een innovatief communicatie platform richting haar leden voor het delen van nieuws, het aanmaken van evenementen en het versturen van berichten. Daarnaast biedt het leden de mogelijkheid om onderling contact te maken én te houden. Natuurlijk is er een uitgebreid smoelenboek en ledenoverzicht met zoekfunctie om namen bij gezichten te vinden en gezichten bij namen.

 

Functies zoals; attendance overzicht bij evenementen en activiteiten, connectie maken met andere leden, connecties aan elkaar introduceren, aanwezigheidnotificaties op het dat moment een connectie zich aanmeldt voor een event, een berichtje als een connectie jarig is.

 

E-ticket plug-in; Van evenementen, tot activiteiten, tot wedstrijden, tot diners en lunches. Met de E-ticket plug-in regelt u eenvoudig de uitgifte en het scannen van uw eigen gepersonaliseerde E-tickets. 

 

Het platform wordt gehost in een hypermodern ISO gecertificeerd Nederlands datacenter. Het voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).