Over ons, wij zijn denkers en doeners tegelijk! Een creatief en resultaatgericht reclame. Het beste resultaat bereiken voor onze schilders leden;

 

Steeds meer organisaties kiezen bewust voor flexibiliteit. Om pieken op te vangen of zieken te vervangen. Om te groeien, of bewust klein te blijven. Om risico’s te spreiden of om specifieke (vak)kennis in huis te halen. Vanwege de laagdrempeligheid, of omdat het u ontzorgt in uw werving en selectie, administratieve processen en HR-diensten.

 

Het gezamenlijke doel van onze accountants, fiscalisten, administrateurs en bedrijfsadviseurs is de ondernemer ruimte en tijd geven om echt goed te kunnen ondernemen en bij te dragen aan de bedrijfsdoelen van de ondernemer.

 

Strategie Merkstrategie, Online Strategie, Mediastrategie, Merkbevrijding, Global Strategies, Analytics, Dashboards.

Content en Community Management Online marketing, Community Management, Social Mediamanagement, Content Management, Campagne Management, Analytics, Support, Webcare, Arbeidsmarkt Communicatie, Employee Branding.

 

Verbinden en Samenwerken Platform  biedt organisaties een innovatief communicatie platform richting haar leden voor het delen van nieuws, het aanmaken van evenementen en het versturen van berichten. Daarnaast biedt het leden de mogelijkheid om onderling contact te maken én te houden. Natuurlijk is er een uitgebreid smoelenboek en ledenoverzicht met zoekfunctie om namen bij gezichten te vinden en gezichten bij namen.

 

Functies zoals; attendance overzicht bij evenementen en activiteiten, connectie maken met andere leden, connecties aan elkaar introduceren, aanwezigheidnotificaties op het dat moment een connectie zich aanmeldt voor een event, een berichtje als een connectie jarig is.

 

E-ticket plug-in; Van evenementen, tot activiteiten, tot wedstrijden, tot diners en lunches. Met de E-ticket plug-in regelt u eenvoudig de uitgifte en het scannen van uw eigen gepersonaliseerde E-tickets. 

 

Verbinden en samenbrengen en creëert echte meerwaarde voor organisaties. De Netwerk App kost p.p. € 49,- per jaar Exclusief BTW 21%.

 

Het platform wordt gehost in een hypermodern ISO gecertificeerd Nederlands datacenter. Het voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).