Advies & coaching

Naast het verzorgen van trainingen op het gebied van professionele communicatie en professionele effectiviteit, heeft Plieger Training de deskundigheid in huis voor het begeleiden, adviseren, stimuleren en ontwikkelen van professionele medewerkers in bedrijven en organisaties.

Heeft u behoefte aan expertise op het gebied van taal, communicatie, persoonlijke effectiviteit in de vorm van advies, begeleiding en/of coaching informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Enkele voorbeelden:

  • Organisatieadvies
  • Werk- privébalans
  • Leeftijdsbewust personeelsbeleid
  • Persoonlijke coaching
  • Begeleiding bij het opstellen van bijvoorbeeld een opleidings- of strategieplan
  • Spiegel- en sparringpartner
  • Inzet van een Professional Organizer

Krachtige en zelfverzekerde professionals beschikken over een aantal vaardigheden. Vaardigheden die u, naast uw vakkennis, helpen om meer effectief te zijn. Die vaardigheden leert u bij Plieger Training.

Wij leveren succesvolle trainingen waarmee u uw prestaties verbetert. Trainingen waarmee u zich onderscheidt, bij uw werkgever én op de arbeidsmarkt. Trainingen die bovenal uw zelfvertrouwen en daarmee het plezier in uw werk vergroten. Kortom, trainingen waarmee u zichzelf als professional profileert.

Plieger Training verzorgt maatwerktrainingen op het gebied van:

Maatwerk

Onze trainingen zijn altijd voor u op maat gemaakt. Samen met u analyseren wij uw vraag en verzamelen wij uw wensen. Zo volgt u onze trainingen altijd op de door u gewenste locatie, in individueel of groepsverband. Als u dat wilt, is (individuele) coaching zelfs mogelijk. Hiermee zorgen wij ervoor dat wij uw gewenste eindresultaat altijd garanderen.

Vanaf 2000 staat ons opleidingsinstituut Plieger Training al stevig op de kaart. Onze passie: mensen op de werkvloer opleiden tot krachtige en zelfverzekerde professionals. Onze trainers zijn allemaal deskundige, ervaren en vooral ook enthousiaste professionals.

De leerstijlen van Plieger Training:

De trainers van Plieger Training zijn deskundig op het gebied van training en coaching en onderlegd in diverse leerstijlen. De verschillende methodes/filosofieën, zoals Covey, Hersey en Blanchard, Herzberg, NLP, Leary, RET en Buzan kunnen als uitgangspunt dienen voor het leerplan van een training. Verschillende methodes/filosofieën kunnen tevens gelijktijdig of naast elkaar in een training worden toegepast.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag met onze deskundigheid en professionaliteit!

 

Mobile. 06- 54956295  (Marga Plieger)  Website. www.pliegertraining.nl

Bent u op zoek naar extra versterking voor langere tijd, maar wilt u wel flexibel blijven? Onze medewerkers gaan via detachering bij u aan het werk. Op projectbasis of voor een afgesproken periode. Zo heeft u een talent dat meteen inzetbaar is, veel ervaring heeft en direct productief is. En als het klikt, is overname zo geregeld. Meer info

Detacheren

Intermediair heeft medewerker permanent in dienst en leent deze steeds aan andere opdrachtgevers uit.

Factor Range: 2.20 – 2.90

 

Detachering

€ 45,00

Detachering

€ 45,00

Floris is inzetbaar als een allround en resultaatgerichte Software Engineer en heeft zowel front- als backend ervaring in desktop- en web development. Floris werkt graag met anderen samen aan moderne software in een gestructureerde omgeving. Zijn focus ligt op Microsoft technologieën, ondersteund d.m.v. open source frameworks. Binnen een ontwikkelteam stelt hij zich altijd actief en communicatief op.