Live Chat, Help, Pitch je CV & Video en Match!!i

 

Detacheren bij Payrollschilder.com is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Een werknemer wordt gedurende een vaste periode of gedurende de periode van een project bij u ingezet. De werknemer staat bij ons op de loonlijst. We verdiepen ons goed in de functie en in uw bedrijf, want we willen precies weten om welke expertise het gaat en wat voor medewerker het beste bij uw bedrijf past. Omdat we onze kandidaten en opdrachtgevers persoonlijk kennen, kunnen we een goede match maken. U als opdrachtgever loopt geen werkgeversrisico’s. Bij ziekte betalen wij bijvoorbeeld wel het salaris van de werknemer door, maar factureren u niet. Na een afgesproken detacheringsperiode kan de werknemer bij u in dienst treden.

Overzicht gedekte risico’s; Ziektewet (ZW), Werkloosheidswet (WW), Wet Arbeidsongeschiktheid (WAO), Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA), Pensioen, Ziektekostenverzekering en 100% vrijwaring inlener aansprakelijkheid.

Redenen voor detachering

De meest voorkomende redenen van ondernemers om te kiezen voor detachering zijn:

  • Ziektevervanging
  • Speciale projecten
  • Zwangerschapsverlof
  • Een verlengde proeftijd
  • Extra ondersteuning tijdens drukte
  • Tijdelijk extra expertise

Voordelen van detacheren

Het voordeel van detachering is dat u gemakkelijk en snel aan ervaren, hoogopgeleid personeel kunt komen. Wij bieden u kandidaten aan waar u vervolgens een sollicitatiegesprek mee heeft. Deze medewerkers hebben in de meeste gevallen al ervaring opgedaan in verschillende bedrijven. Het grootste voordeel van detacheren is dat u de mensen maar tijdelijk aan u bindt. Als de economie in elkaar zakt of u heeft financieel wat minder ruimte, dan hoeft u geen mensen te ontslaan. Ook is het goed voor uw bedrijf om regelmatig nieuwe mensen in uw onderneming te hebben. Zij komen weer met nieuwe ideeën en sporen de oude kern aan. Een mix van mensen die al langere tijd bij u werken en nieuwe mensen is ideaal.

De werknemer komt in dienst van het detacheringsbureau

Een detacheringsbureau voert dezelfde werkzaamheden uit als een werving en selectiebureau. Het verschil is dat de werknemer niet in dienst van het bedrijf komt waarvoor de werkzaamheden moeten worden verricht. De werknemer komt in dienst van het detacheringsbureau.